Blev medlem af Dansk Dahlie Selskab i slutningen af 2002. Da åbnede sig en hel ny verden for os. På det tidspunkt var der måske 20  slags georgineknolde at købe i planteskolerne og i Dahlie-bladet stod, at der var mange tusinde slags i verden.                  I maj 2003 købte vi de første 5 knolde og 10 stiklinger hos D.D.S., som fik dem hjem fra Geerlings i Holland. Det var spændende,så havde vi pludselig nogen,som ikke så mange andre havde. Samme sommer kom vi i kontakt med Lisbeth i Klokkerholm, der havde været medlem i flere år. Der var igen een at finde nye knolde hos. I 2003 havde vi plantet godt 200 knolde.               Den 1. weekend i sept. 2004  havde vi åben have, som så mange gange før siden 1996, men det var sommervejr og der kom ca. 400 mennesker og fra da af har vores georginemark været en succes. Den weekend traf vi  Mirna og Leif fra Hørby, som også var blevet bidt af " georginegalskab".                                                                                                                                                                                                                                                                                     
 

Georginemarken

Dahlie gammel sort
Vores interesse for georginer startede for godt 20 år siden.                          Vi havde købt et par knolde om foråret og hjalp samme  efterår  en dame i Dronninglund med at grave hendes op og dem hun ikke ville gemme, fik vi med hjem. Næste år havde vi pludselig omkring 20 planter, de fleste godt nok af de gamle,høje buskede sorter, men de var jo fantastiske at arbejde med, der blev rigtig mange af hver knold hvert år, så der blev hurtigt til mange,vi havde læst, at de skulle deles hvert år,for at give flest blomster. I 2001 købte vi knolde i Valsted ved Nibe  hos Inger og Hermann,de havde mange at vælge imellem og de fortalte om "Blomstergården" ved Viborg. Der måtte vi også ned og der var mange flere planter og vi nøjedes ikke med at kigge.
I foråret 2005 snakkede vi sammen med Lisbeth, Mirna og Leif om at prøve at lave en georgineudstilling her på Milbak.Vi havde i september 2004 været på Gl. Estrup på Djursland sammen med Lisbeth og bestyrelsen fra D.D.S. og lave udstilling der. Blomstergården ved Viborg havde deres udstilling hvert år , så vi tænkte, at det måtte  vi også kunne gøre. Vi fik desuden hjælp af Lisbeths mand Tage og to af Jens`s søstre Edith og Mary.
 

Edingburg

Et farvestrålende skue  i august- september og måske oktober, hvis vi undgår frosten.
Craizy Love

Craizy Love

Milbak`s Mizz Lizzi

Sandra

Skriv en tekst her

Læs videre i georginedage

Milbakhaven.mono.net/
Lav din egen hjemmeside med mono.net